Acord de parteneriat – Ediția a IV-a

Puteți descărca de mai jos acordul de parteneriat între CTALP I.N. Socolescu și școala dumneavoastră. Documentul reprezintă acordul de colaborare între instituțiile școlare care doresc să participe la acest proiect. Acesta conține datele generale pe direcțiile de lucru pentru Ediția a IV-a a Concursului Național de Arhitectură și se completează de profesorul coordonator al elevilor participanți, cu semnătura direcțiunii școlii partenere.

După completare acordul de parteneriat poate fi trimis scanat la corneliaconon@gmail.com sau în format letric, în colet pe adresa liceului, împreună cu lucrările elevilor.

2 thoughts on “Acord de parteneriat – Ediția a IV-a”

  1. wafa fatima

    Buna ziua, am participat la domeniul eseu (înainte ca termenul să se termine), dar nu am primit niciun e-mail de confirmare și nici nu am primit niciun e-mail cu privire la rezultate.

    1. Salut! Iti multumim pentru mesaj. Conform calendarului concursului, premiile si lucrarile castigatoare vor fi afisate pe site pana pe 28 aprilie. Toti participantii vor primi un newsletter in momentul in care rezultatele vor fi publice.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *